U zal het vast ook wel meemaken, je loopt langs een restaurant en je ziet veel mensen op hun telefoon zitten. Of misschien heeft u zelf kinderen en merk je dat ze teveel naar een schermpje staren. Daarnaast neemt de eenzaamheid in Nederland ook toe, vooral onder oudere. Dit wil Lepelgesprek bestrijden met een goed gesprek! Mensen zullen zich minder eenzaam voelen als ze regelmatiger sociale interactie hebben. De missie van lepelgesprek is door middel van van onze lepels het telefoongebruik te verminderen en sociale interacties stimuleren. Waardoor de eenzaamheid dus ook zal afnemen. In het steeltje van onze lepels is een originele vraag gelaserd, deze vraag dient als gesprek starter. Als je moeite hebt met een gesprek starten heeft u met het gebruiken van onze lepel een zetje in je rug.

Onze missie is dus het telefoongebruik verminderen en sociale interacties stimuleren, daarnaast bestrijdt Lepelgesprek met deze missie ook eenzaamheid. Maar dat is niet het enige wat ons Lepelgesprek bestrijdt. Lepelgesprek vindt duurzaamheid ook extreem belangrijk. Zo is ons product een substituut voor de roerstaafjes en lepeltjes die maar één keer gebruikt worden. Ons product is herbruikbaar en dus veel beter voor ons milieu. Hiernaast kopen wij onze lepels lokaal in en laten we deze lepels ook lokaal laseren. Dit is natuurlijk een stuk beter voor de duurzaamheid dan internationaal inkopen, produceren en een product verkopen wat na één keer gebruikt te worden weg wordt gegooid. Concreet gezegd bestrijdt lepelgesprek dus de stijgende eenzaamheid, de te hoge telefoongebruik en het afnemen van de sociale interactie in Nederland. Hier willen we u ook bij betrekken, Koop nu de lepels van lepelgesprek en ga het gesprek aan!

Heeft u interesse in ons product of vindt u interessant en wilt u simpelweg meer te weten komen over ons product? Klik dan op de knop!